Apple device management bij Concordis

De Concordis Groep is een groep gespecialiseerde ondernemingen met een belangrijke algemene noemer: hun knowhow ván en betrokkenheid mét mobiliteit.

Specialisten in mobiliteit

De Concordis Groep bestaat uit de ondernemingen Forseti, Mobypeople en Mobycon. Deze specialisten in mobiliteit laten zich door MASS adviseren over het Apple (mobile) device management. Daarnaast maakt Concordis gebruik van de MASS Servicedesk voor support op afstand en op locatie. Hanneke is onze contactpersoon die goedkeuring mag geven over veranderingen of werkzaamheden waar kosten aan verbonden zijn.

Hanneke is onze contactpersoon die goedkeuring mag geven over veranderingen of werkzaamheden.
Lize van de MASS Servicedesk biedt hulp en geeft antwoord op vragen van de medewerkers van de Concordis Groep.

“Leuk om Hanneke en haar collega's verder te helpen”

Lize van de MASS Servicedesk biedt hulp en geeft antwoord op vragen van de medewerkers van de Concordis Groep.

Eén tool voor het beheer van Macs en iPhones

Met het gebruik van Jamf Pro kan de Concordis Groep alle Macs en iPhones eenvoudig en effectief beheren. Het is één tool voor het beheer van Apple devices. Het gebruik van deze devices stelt medewerkers in staat om productiever te werken en verhoogt daarnaast de betrokkenheid bij ICT. De Macs en iPhones moeten door de medewerkers veilig gebruikt kunnen worden en door MASS worden gemanaged.

Het reguleren van toegang tot diverse cloudapplicaties

Mathijs komt regelmatig over de vloer bij de de verschillende kantoren van Concordis Groep. Voor het reguleren van toegang tot de diverse cloudapplicaties hebben wij geadviseerd om gebruik te maken van Okta Identity Management. Met Okta heeft Concordis de mogelijkheid om voor elk doel altijd de beste applicatie te kiezen. Zo hebben gebruikers via één gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot verschillende webapplicaties. Ook kan de beveiliging tot de applicaties worden uitgebreid door het gebruik van ‘multi-factor’ authenticatie middels een app op de iPhone.
Dropbox Business
Gebruikers met toegang tot Dropbox zijn lid van de gebruikersgroep Dropbox Member. Dropbox verzamelt de gemaakte bestanden op één centrale plek. Ze zijn gemakkelijk te vinden en worden veilig gesynchroniseerd op al de devices van Concordis, zodat ze er overal en altijd bij kunnen. Dropbox maakt voor gebruikers van Dropbox Business een back-up van al de bestanden, inclusief eerder gemaakte versies.
Microsoft Office 365

Om de toegang tot elkaars agenda te verlenen wordt er gebruik gemaakt van Microsoft Office 365 ‘Calender Sharing’, MASS heeft een handleiding gemaakt en beschikbaar gesteld voor de medewerkers. MASS heeft een online-omgeving geconfigureerd voor Concordis Groep met gebruik van SharePoint, voorheen deed Concordis dat op een intranet. Door SharePoint, intern noemen ze het ‘De Wiki’, hebben de medewerkers van Concordis Groep de mogelijkheid om kennis op één centraal punt met elkaar te delen. Ze verkrijgen toegang tot SharePoint Online door in te loggen met hun Okta account.