Wij bieden Apple support op locatie en op afstand

Voor het bieden van telefonische- en support op afstand hebben wij een eigen ‘skilled’ servicedesk. Als je contact met ons opneemt, dan heb je direct contact met een servicedesk engineer. Zij zijn gespecialiseerd in het bieden van professionele Apple support. Dit kan op basis van een instapdienst, een servicedesk contract of via onze meest uitgebreide support overeenkomst, de Service Level Agreement.

Uiteraard wordt onze dienstverlening uitgevoerd door Apple gecertificeerde engineers. Gecombineerd met de opgebouwde ervaring in diverse ICT-omgevingen, zorgt dat ervoor, dat de kwaliteit van de dienstverlening van een hoog niveau is.
Bij de servicedesk kun je storingen melden, vragen stellen en een afspraak maken voor een onderhoudsbezoek. De engineers van de servicedesk staan garant voor een snel en vakkundig antwoord. Desgewenst geven ze je bovendien aanvullende tips of slimme suggesties. Ook zijn de servicedesk engineers de schakel tussen jou en de field- en system-engineers in de buitendienst. Mocht je hulp van een van hen nodig hebben, dan brengen zij je met hen in contact of plannen ze hiervoor een afspraak in. Het is ook mogelijk de servicedesk pro-actief taken te laten uitvoeren, dat kan dan bijvoorbeeld gaan om monitoring (de status van een server of netwerk bekijken) of het controleren van een (dagelijkse) back up. Door middel van het maken van duidelijke afspraken over support biedt MASS voor iedere klant een optimale oplossing. Met MASS als dienstverlener kun je zorgeloos de Apple ICT support uit handen geven.

“We practice what we preach”

Wij gebruiken zelf de apps en devices die we ondersteunen, om jullie beter van dienst te zijn.

Onafhankelijke consultancy op het Apple platform

Wij adviseren onze klanten over vraagstukken op het Apple platform. De adviezen die wij uitbrengen zijn onafhankelijk en betreffen onder andere Apple management, directory-integratie, bestandsopslag, security en clouddiensten.

MASS kan voor bestaande bedrijfsnetwerken een ontwerp maken voor de integratie van Apple devices. We kunnen een migratie begeleiden naar het Apple platform, bestaande Apple ICT-infrastructuur optimaliseren, een assessment uitvoeren en Apple beheermethodieken reviewen.

Rapporten worden in begrijpelijke taal opgesteld zonder onnodig jargon. Doelstelling is het bieden van inzicht en het geven van praktische adviezen omtrent de verbetering van een Apple ICT-infrastructuur of daaraan verbonden processen of ICT-organisatie.

Sluit Menu

Onze website maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies om je digitale ervaring en interactie met deze website te optimaliseren. Natuurlijk alleen als jij dat toestaat. Wil je meer weten? Lees hier onze privacyverklaring of neem contact op met ons.