Apple Service & Support voor onze opdrachtgevers

We bieden Apple support op locatie en op afstand. Hiervoor hebben wij een eigen  servicedesk. Wanneer je contact met ons opneemt, dan heb je direct contact met een servicedesk engineer. Zij zijn gespecialiseerd in het bieden van professionele Apple Service & Support.

In de twintig jaar dat MASS bestaat hebben we ervaring in diverse ICT-omgevingen opgebouwd, daarmee is de kwaliteit van de dienstverlening steeds beter geworden. Uiteraard wordt onze dienstverlening uitgevoerd door Apple gecertificeerde engineers. Apple Service & Support is een combinatie van telefonische support door onze Servicedesk en support op locatie. Dit kan op basis van een strippenkaart, periodiek beheer of via onze meest uitgebreide support overeenkomst, de Service Level Agreement.

 

Telefonische support gebeurt door onze eigen Servicedesk. Hier kan je terecht met vragen en ondersteuning van de eindgebruiker. Alle calls worden centraal geregistreerd in TOPdesk, ons helpdesksysteem. Je ontvangt hieruit een bevestiging van ontvangst per e-mail, maar ook tussentijdse updates en een afmelding zodra je vraag is beantwoord of je storing is verholpen. Ook zijn de servicedesk engineers de schakel tussen jou en de field en system engineers in de buitendienst. Mocht je hulp van een van hen nodig hebben, dan brengen zij je met hen in contact of plannen ze hiervoor een afspraak in.

 

Bezoek op locatie door een field of system engineer voor onderhoud. Zij verzorgen alle werkzaamheden die een interne systeembeheerder zou doen. Het installeren van een (nieuwe) Mac, het upgraden van software. Het aanleggen van een (draadloos) netwerk en het aansluiten van apparaten op dat netwerk. Maar ook het optimaliseren en het opschonen van het systeem van de Mac, zodat deze veel stabieler en sneller kan functioneren.

Strippenkaart

MASS biedt je graag snelle en optimale ondersteuning op het moment dat je vragen hebt of zodra zich een storing voordoet binnen jouw ICT-omgeving. De strippenkaart van MASS biedt je de mogelijkheid om direct een beroep te doen op de support die je nodig hebt.

Periodiek beheer

Op afgesproken tijden voert één van onze engineers systeembeheer uit in de ICT-omgeving. Meestal kan dat op afstand, maar ook op locatie kunnen er werkzaamheden worden uitgevoerd. Dat kan zijn het controleren en onderhouden van het netwerk, de server en de computers. Zo wordt er pro-actief verstoringen gesignaleerd én direct  aangepakt.

Service Level Agreement (SLA)
De SLA is een combinatie van telefonisch support, arbeidsloon, voorrijkosten, responstijd van 8 kantooruren en periodiek beheer. Hierdoor zijn jullie dus altijd verzekerd van ondersteuning, zowel telefonisch als op locatie. De SLA wordt aangegaan voor één jaar. Naast de support van de Servicedesk zijn onze cloud engineers tot jullie beschikking. Zij kunnen op afstand het functionele en het technische beheer monitoren.

“We practice
what we preach”

Wij gebruiken zelf de apps en devices die we ondersteunen, om jullie beter van dienst te zijn.