Apple supporter van onze opdrachtgevers

Wij bieden praktijkoplossingen voor de technische inrichting en het functionele gebruik van Apple technologie. Sinds 2000 hebben wij onze uitgebreide en diverse klantenkring verzorgd met Apple support en consultancy. Onze ervaring stelt ons in staat om een passende, op maat ontwikkelde oplossing aan te bieden.

Consultancy voor de KNAW

De afdeling Informatisering en Automatisering van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen verzorgt, op verzoek, ICT-diensten voor instituten. Het Meertens Instituut is daar een voorbeeld van, onder andere met 130 Mac-werkplekken.

In opdracht van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen heeft MASS een second opinion uitgebracht over de bestaande ICT-omgeving met de volgende onderwerpen: het gebruik en het beheer van Mac-computers, innovatie van het Mac platform voor het Meertens Instituut en een advies  voor een nieuwe beheeromgeving.

De unit ICT Services van I&A was daarnaast op zoek naar extra ondersteuning bij het beheren van Macs, iets waar een consultant van MASS I&A op regelmatige basis in bijstaat.

KNAW

Apple device management
bij Concordis

De Concordis Groep bestaat uit de ondernemingen Forseti, Mobypeople en Mobycon. Deze specialisten in mobiliteit laten zich adviseren door ons over het Apple (mobile) device management. Daarnaast maakt Concordis gebruik van de MASS Servicedesk voor support op afstand en op locatie.

Apple management bij Amsterdam Internet Exchange

De Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) is het belangrijkste internetknooppunt van Nederland. Een zeer groot deel van het internetverkeer met het buitenland en de gegevensstroom tussen Nederlandse internetproviders wordt afgehandeld via het netwerk van AMS-IX. AMS-IX verbindt meer dan 700 IP netwerken en verwerkt meer dan 3.5 Terabit aan business data per seconde op piekmomenten, waardoor dit het grootste internetknooppunt in de wereld is.

Binnen AMS-IX zijn Apple devices in gebruik (Macs en iPhones). AMS-IX heeft als doelstelling geformuleerd met behulp van management software de bedrijfsdata op de Apple devices veilig te stellen en het reguliere beheer (uitrollen van software) te automatiseren. Met behulp van Jamf Pro kunnen alle Apple devices door de ICT afdeling vanaf een centraal punt beheerd worden. Apple apparatuur is hiermee goed beveiligd en worden automatisch voorzien van updates, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid van de Apple devices.

In opdracht van AMS-IX heeft MASS de implementatie van Jamf Pro verzorgd en hiermee een management platform opgezet voor OS X en iOS. Tevens is er gezorgd voor een implementatie van CrashPlan, een cloud oplossing voor perfecte beveiliging en waarborging van lokale data op mobiele devices.

Apple management bij Amsterdam Internet Exchange

Apple support &
consultancy bij Secrid

Secrid (bekend van innovatieve wallets voorzien van een Cardprotector) is snel gegroeid als organisatie, die Apple devices gebruikt voor haar bedrijfsvoering. Sinds geruime tijd verzorgt MASS de ondersteuning van Apple devices voor Secrid.

Kennisland in de cloud

Kennisland is een ondernemende denktank met een publieke missie. Bij deze innovatieve organisatie zijn ongeveer 25 Mac werkplekken en hetzelfde aantal iOS devices in gebruik. Om deze devices te managen en automatisch te voorzien van updates wordt er gebruik gemaakt van clouddiensten die MASS biedt.

Door middel van de door MASS gehoste dienst Munki Mac Management Portal is het automatisch registeren en beveiligen van Apple devices zeer efficiënt. De apparaten worden eenvoudig voorzien van de juiste instellingen en het updaten van systeem- en applicatiesoftware is een fluitje van een cent.

Kennisland

Wij werken ook voor

MASS Nederland

Adres
  • Rooseveltstraat 18Y
    2321 BM Leiden

MASS België

Adressen
  • Boulevard de Waterloo 90
    1000 Brussel
  • Dendermondsesteenweg 40
    9000 Gent

WE HELPEN JE GROEIEN MET APPLE

MASS Helpt je groeien met Apple

©2019 MASS IT B.V. Alle rechten zijn voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, iPhone, iPad, macOS, iOS en iPadOS zijn handelsmerken van Apple Inc., die zijn gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen.

Onze website maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies om je digitale ervaring en interactie met deze website te optimaliseren. Natuurlijk alleen als jij dat toestaat. Wil je meer weten? Lees hier onze privacyverklaring of neem contact op.