Complete oplossing voor management van Apple devices

​Steeds meer organisaties maken gebruik van Apple devices. De medewerkers zijn ermee in staat om productiever te werken en verhoogt de betrokkenheid bij ICT. De Macs, iPhones en iPads moeten door de medewerkers veilig gebruikt kunnen worden. Daarnaast moeten deze door de ICT-afdeling worden gemanaged. Uiteraard met behoud van de Apple gebruikerservaring.
Onze ervaren collega’s Dominique en Jeroen zijn Certified Jamf Pro Integrator.

Eenvoudig beheer

Met gebruik van Jamf Pro kunnen organisaties alle Macs, iPads, iPhones, Apple TVs en zelf meegebrachte apparaten (BYOD) eenvoudig en effectief beheren. Consistentie van hardware, systeemversies, applicaties en policies kunnen de kosten voor het beheren van Apple devices gedurende de levensloop verminderen.

Versleuteling met FileVault 2

Met FileVault 2 zijn je gegevens veilig, zelfs als je Mac gestolen is. FileVault 2 versleutelt de volledige inhoud van de schijf van je Mac en maakt deze ontoegankelijk voor kwaadwillenden. Ook externe schijven en USB sticks kunnen worden versleuteld. De unieke ‘recovery-keys’ van iedere Mac worden veilig opgeslagen in een centrale database. Jamf Pro stelt je in staat om eenvoudig FileVault 2 op nieuwe en bestaande Macs te activeren en monitoren.

Remote lock & wipe

Wanneer een Apple apparaat gestolen of verloren is, helpt Jamf Pro je om een apparaat op afstand te vergrendelen of zelfs te wissen. Met een eenvoudig commando wordt het apparaat voorzien van een extra ontgrendel code of wordt het volledig gewist. Bij verlies of diefstal kun je er hierdoor vanuit gaan dat je data niet toegankelijk is voor derden.

Wachtwoordbeleid

Een eenvoudige en krachtige stap om het securityniveau te verhogen is het vereisen van een pincode voor een iPhone en iPad en een wachtwoord voor een Mac. Met behulp van Jamf Pro kun je eenvoudig een wachtwoordbeleid forceren voor Apple devices; van een eenvoudige pincode, tot een complex wachtwoord wat regelmatig moet worden gewijzigd.

Compliance en security monitoring

Met behulp van Jamf Pro weet je in één oogopslag of je Apple devices nog voldoen aan het security beleid. Bij een eventueel beveiligingsrisico op een Apple device wordt je pro actief geïnformeerd door Jamf Pro.

Wij hebben onze eigen Jamf Pro Integrators

Onze ervaren collega’s Dominique en Jeroen zijn Certified Jamf Pro Integrator. Ze kunnen voor jouw organisatie een jumpstart (implementatie) begeleiden en training verzorgen, ook in het Nederlands. Door het volgen van de jumpstart ben je er zeker van dat er een succesvolle start wordt gemaakt met het managen van de Apple devices.

Jamf Integrator

“We practice
what we preach”

Wij gebruiken zelf de apps en devices die we ondersteunen, om jullie beter van dienst te zijn.

WE HELPEN JE GROEIEN MET APPLE

MASS Helpt je groeien met Apple

©2000 – 2020 MASS IT BV. Alle rechten zijn voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, macOS, iOS, iPadOS, watchOS en tvOS zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen.

Onze website maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies om je digitale ervaring en interactie met deze website te optimaliseren. Natuurlijk alleen als jij dat toestaat. Wil je meer weten? Lees hier onze privacyverklaring of neem contact op.