Eenvoudig en effectief management van de werkplek met Apple devices

Voor praktijkoplossingen voor de inrichting en het gebruik van Apple technologie op de werkplek moet je bij MASS zijn. Het is nu eenvoudiger om Apple in jouw organisatie te introduceren op een manier die systeembeheerders alle middelen in handen geeft om Apple producten te implementeren en te ondersteunen.

De beheerde werkplek zonder zorgen. Hiermee zorgt MASS voor een naadloze integratie van Apple devices binnen de bestaande ICT-infrastructuur. Je hoeft zich met de werkplekconfiguratie geen zorgen te maken over het beheer en de veiligheid van Apple devices. Steeds meer organisaties maken gebruik van Apple devices. De medewerkers zijn ermee in staat om productiever te werken. De Macs, iPhones en iPads moeten door de medewerkers veilig gebruikt kunnen worden. Daarnaast moeten deze door de ICT-afdeling worden gemanaged. Uiteraard met behoud van de Apple gebruikerservaring.

Jamf cloud

Met gebruik van Jamf Pro kunnen organisaties alle Macs, iPads, iPhones, Apple TVs en zelf meegebrachte apparaten (BYOD) eenvoudig en effectief beheren. Consistentie van hardware, systeemversies, applicaties en policies kunnen de kosten voor het beheren van Apple devices gedurende de levensloop verminderen.

Wij hebben onze eigen Jamf Pro Integrators

Integratie van Apple en Jamf probleemloos laten verlopen door trainingen aan ICT-beheerders op locatie te geven en implementaties te verzorgen voor de opdrachtgever. Onze ervaren collega’s Dominique en Jeroen zijn Certified Jamf Pro Integrator. Ze kunnen voor jouw organisatie een jumpstart (implementatie) begeleiden en training verzorgen, ook in het Nederlands. Door het volgen van de jumpstart ben je er zeker van dat er een succesvolle start wordt gemaakt met het managen van de Apple devices.

Zero-touch implementatie

De eenvoudigste en meest efficiënte manier om apparaten te implementeren in jouw organisatie. Het werkt perfect samen met Apple Business Manager of Apple School Manager. Automatisch inschrijven en nieuwe apparaten configureren zonder dat systeembeheer het apparaat in handen hoeft te hebben. Een nieuw device is gebruiksklaar vanuit de doos  zonder tijdrovende voorinstallatie of handmatige configuratie.

Patch management

Iedere week wordt het patch management uitgevoerd voor de gebruikte applicaties en systeemupdates. Hierdoor worden de Macs automatisch voorzien van software updates en security patches wat bijdraagt aan een veilige en stabiele Mac-werkplek.

Lifecycle management

Het één maal per jaar aanpassen van de macOS werkplekconfiguratie op basis van het nieuwe operating system. Met deze aanpassingen worden o.a. encryptie, standaard software, beveiliging en instellingen aangepast.

Apple Werkplekbeheer

Inventory
& reporting

Deployment

Provisioning

Inventory & reporting
Deployment
Provisioning

Software &
content distributie

Compliance
& security

Self Service

Software & content distribution
Compliance & security
Self-service

“We practice
what we preach”

Wij gebruiken zelf de apps en devices die we ondersteunen, om jullie beter van dienst te zijn.