Eenvoudig en effectief management van de werkplek met Apple devices

Voor praktijkoplossingen voor de inrichting en het gebruik van Apple technologie op de werkplek moet je bij MASS zijn. Het is nu eenvoudiger om Apple in jouw organisatie te introduceren op een manier die systeembeheerders alle middelen in handen geeft om Apple producten te implementeren en te ondersteunen.

Managed Apple Workplace

Inventory
& reporting

Deployment

Provisioning

Inventory & reporting
Deployment
Provisioning

Software &
content distributie

Compliance
& security

Self Service

Software & content distribution
Compliance & security
Self-service
Jamf Integrator

Steeds meer organisaties maken gebruik van Apple devices. De medewerkers zijn ermee in staat om productiever te werken en verhoogt de betrokkenheid bij ICT. De Macs, iPhones en iPads moeten door de medewerkers veilig gebruikt kunnen worden. Daarnaast moeten deze door de ICT-afdeling worden gemanaged. Uiteraard met behoud van de Apple gebruikerservaring. Met gebruik van Jamf Pro kunnen organisaties alle Macs, iPads, iPhones, Apple TVs en zelf meegebrachte apparaten (BYOD) eenvoudig en effectief beheren. Consistentie van hardware, systeemversies, applicaties en policies kunnen de kosten voor het beheren van Apple devices gedurende de levensloop verminderen.

Zero-touch implementatie

De eenvoudigste en meest efficiënte manier om apparaten te implementeren in jouw organisatie. Het werkt perfect samen met Apple Business Manager of Apple School Manager. Automatisch inschrijven en nieuwe apparaten configureren zonder dat systeembeheer het apparaat in handen hoeft te hebben. Een nieuw device is gebruiksklaar vanuit de doos  zonder tijdrovende voorinstallatie of handmatige configuratie.

Wij hebben onze eigen Jamf Pro Integrators

Integratie van Apple en Jamf probleemloos laten verlopen door trainingen aan ICT-beheerders op locatie te geven en implementaties te verzorgen voor de opdrachtgever. Onze ervaren collega’s Dominique en Jeroen zijn Certified Jamf Pro Integrator. Ze kunnen voor jouw organisatie een jumpstart (implementatie) begeleiden en training verzorgen, ook in het Nederlands. Door het volgen van de jumpstart ben je er zeker van dat er een succesvolle start wordt gemaakt met het managen van de Apple devices.

“We practice
what we preach”

Wij gebruiken zelf de apps en devices die we ondersteunen, om jullie beter van dienst te zijn.