Gecertificeerde dienstverlening voor onze opdrachtgevers

MASS zorgt ervoor dat de kennis van ons team up-to-date is met de laatste training en certificering. We volgen cursussen en krijgen opleiding om eindgebruikers het best te ondersteunen. Organisaties willen steeds meer gebruik maken van Apple devices. De Macs, iPhones en iPads moeten door medewerkers veilig gebruikt kunnen worden. Uiteraard met behoud van de Apple gebruikerservaring. We krijgen erkenning van de merken die we inzetten (en zelf ook gebruiken). Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

“We practice
what we preach”

Wij gebruiken zelf de apps en devices die we ondersteunen, om jullie beter van dienst te zijn.

Apple Consultants Network

Het Apple Consultants Network bestaat uit onafhankelijke, lokale bedrijven die diensten en oplossingen in de ICT aanbieden voor Apple producten. Ze zorgen ervoor dat je ICT-oplossingen juist worden geïnstalleerd, geconfigureerd en ondersteund. Al onze engineers volgen trainingsprogramma’s van Apple en richten zich op oplossingen waarmee bedrijven technologie van Apple en derden kunnen integreren. Onze deskundigen weten alles van de installatie, integratie en ondersteuning van Macs en MacBooks. Onze server- en netwerkdeskundigen configureren en ondersteunen macOS Server, integreren Mac in complexe Apple en multiplatformnetwerken en beheren de ICT-infrastructuur. Onze cloud engineers bieden allerlei oplossing voor implementatie, ondersteuning, cloudintegratie en advies omtrent iOS-devices.

Apple Certified Support Professional

De ACSP-certificatie (Apple Certified Support Professional) is voor de helpdeskprofessional, ICT-beheerders die netwerken beheren of technische support aan eindgebruikers bieden. Een ACSP-certificaat bevestigt dat je de kernfunctionaliteit van macOS goed begrijpt, basisproblemen kan oplossen en eindgebruikers kan ondersteunen.
Apple Certified Support Professional (ACSP)

Jamf

Jamf is de standaard voor Apple Device Enrollment. Of je nu een klein bedrijf, een school of een groeiend concern hebt, Jamf voorziet niet alleen in je huidige behoeften, maar schaalt ook met je mee. Al onze engineers zijn gecertificeerd door Jamf. Ze mogen zich Jamf Certified Tech en Jamf Certified Admin noemen. Zo kunnen we jullie het beste van dienst zijn.

Jamf Integrator

Integratie van Apple en Jamf probleemloos laten verlopen door trainingen aan ICT-beheerders op locatie te geven en implementaties te verzorgen voor de opdrachtgever.

Okta Solution Provider

Okta biedt software waarmee bedrijven gebruikers gecontroleerd en veilig kunnen laten inloggen in de applicaties die dagelijks gebruikt worden. Okta kan snel worden geïmplementeerd en is open en onafhankelijk van leverancier. Met Okta heb je de mogelijkheid om voor elk doel altijd de beste applicatie te kiezen.

Okta Premier Solution Provider Badge

Okta Certified Professional

Onze Okta Certified Professional bezit kennis over veilige gebruikersmanagement en toegangsbeheer. Wij zijn gecertificeerd om de dagelijkse taken en processen van eindgebruikers te begeleiden.

Okta Certified Professional

Microsoft

MASS implementeert al jaren Microsoft producten als Office 365, Azure en SharePoint op Apple devices. Daarnaast zorgen wij dat Apple devices in Microsoft ingerichte omgevingen gebruikt kunnen worden. 

Microsoft Solution Provider (MSP)

MASS is een Microsoft gecertificeerde solution provider. We zijn specialisten in oplossingen met Microsoft-technologie. Een gecertificeerde Microsoft-solution provider kan met jouw bedrijfsdoelen als leidraad een oplossing aanwijzen die voor jouw bedrijf nuttig is en helpen je onderneming alerter en efficiënter te maken.

Cloud Solution Provider (CSP)

Met de lancering van het CSP-programma introduceert Microsoft een nieuw aanbod voor ICT cloud solution providers om daadwerkelijk te gaan profiteren van huidige en nieuwe cloud- en hostingontwikkelingen. Daarnaast kunnen wij Microsoft-diensten bundelen of integreren binnen ons eigen serviceaanbod.

WE HELPEN JE GROEIEN MET APPLE

MASS Helpt je groeien met Apple

©2000 – 2020 MASS IT BV. Alle rechten zijn voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, macOS, iOS, iPadOS, watchOS en tvOS zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen.

Onze website maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies om je digitale ervaring en interactie met deze website te optimaliseren. Natuurlijk alleen als jij dat toestaat. Wil je meer weten? Lees hier onze privacyverklaring of neem contact op.