Okta Identity Management, veilig inloggen in al je applicaties

Beheer van gebruikers en veilig toegang tot apps makkelijk en overzichtelijk gemaakt. Het antwoord voor organisaties die een veelvoud aan clouddiensten gebruiken is Okta Identity Management. Beheer van de gebruikers van deze applicaties, veilige toegang en een efficiënte workflow vormen een uitdaging. Wij kunnen dit voor jouw bedrijf implementeren en ondersteunen het gebruik.

Okta verbindt iedereen met alles

MASS doet sinds het begin mee met het partnerprogramma van Okta. Omdat we een groot aantal implementaties hebben gedaan mogen we ons ‘Okta Premier Solution Provider’ noemen. Okta biedt software waarmee bedrijven gebruikers gecontroleerd en veilig kunnen laten inloggen in de applicaties die dagelijks gebruikt worden. Okta kan snel worden geïmplementeerd en is open en onafhankelijk van leverancier. Met Okta heb je de mogelijkheid om voor elk doel altijd de beste applicatie te kiezen. Okta biedt de onderstaande functionaliteit;

Lifecycle Management

Nieuwe gebruikers worden aangemaakt in de Okta Universal Directory en rechten worden toegewezen per applicatie. Met Lifecycle Management kunnen organisaties het in- en uitschrijven van gebruikers automatiseren, met naadloze communicatie tussen directory services en cloudapplicaties.

Single Sign-On (SSO)

  • Eén inlognaam voor medewerkers
  • Veilige cloudinfrastructuur
  • Multi-factor authenticatie met een app
  • Geautomatiseerde on/off boarding

Adaptieve multifactor-authenticatie

Organisaties kunnen de apps die ze in de organisatie en on-premise resources verder beveiligen met een krachtig beleidsbeheer, een uitgebreide set verificatiefactoren en adaptieve, op risico’s gebaseerde authenticatie. Authenticatie met verschillende applicaties wordt gerealiseerd op basis van het SAML 2.0 protocol. 

Okta Universal Directory

Okta Universal Directory is een flexibele, cloud gebaseerde gebruikers database waarin ICT-beheerders het gebruikersmanagement kunnen uitvoeren, organiseren en beheren.

“We practice
what we preach”

Wij gebruiken zelf de apps en devices die we ondersteunen, om jullie beter van dienst te zijn.

WE HELPEN JE GROEIEN MET APPLE

MASS Helpt je groeien met Apple

©2000 – 2020 MASS IT BV. Alle rechten zijn voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, macOS, iOS, iPadOS, watchOS en tvOS zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen.

Onze website maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies om je digitale ervaring en interactie met deze website te optimaliseren. Natuurlijk alleen als jij dat toestaat. Wil je meer weten? Lees hier onze privacyverklaring of neem contact op.