Met Okta Identity Management veilig inloggen in al je applicaties

Het antwoord voor organisaties die een veelvoud aan clouddiensten gebruiken is Okta Identity Management. Beheer van de gebruikers van deze applicaties, veilige toegang en een efficiënte workflow vormen een uitdaging. Wij kunnen dit implementeren en ondersteunen in het gebruik.

Gebruikers kunnen met behulp van één naam en wachtwoord inloggen bij verschillende webapplicaties. De beveiliging tot de applicaties kan worden uitgebreid door het gebruik van ‘Two Factor’ authenticatie middels een app. Nieuwe gebruikers worden aangemaakt in de Okta Universal Directory en rechten worden toegewezen per applicatie. Authenticatie met verschillende applicaties wordt gerealiseerd op basis van het SAML 2.0 protocol.

Sinds het begin doen we mee aan het partnerprogramma van Okta, daarom zijn we nu ‘Okta Premier Solution Provider’.

“We practice
what we preach”

Wij gebruiken zelf de apps en devices die we ondersteunen, om jullie beter van dienst te zijn.

1. Welkomstbericht
Okta Welkomst e-mail
2. Inloggen
Okta Inlogscherm
3. Toegang
Okta portal
Okta Affiliate-Partner

Okta verbindt iedereen met alles

Okta biedt software waarmee bedrijven gebruikers gecontroleerd en veilig kunnen laten inloggen in de applicaties die dagelijks gebruikt worden. Okta kan niet alleen snel worden geïmplementeerd maar is ook open en onafhankelijk van leverancier. Met Okta heb je de mogelijkheid om voor elk doel altijd de beste applicatie te kiezen. Okta biedt de onderstaande functionaliteit;

Single Sign-On (SSO)

  • Eén inlognaam voor medewerkers
  • Veilige cloudinfrastructuur
  • Multi-factor authenticatie
  • Geautomatiseerde on/off boarding

Okta Universal Directory

Okta Universal Directory is een flexibele, cloud gebaseerde gebruikers database waarin ICT-beheerders het gebruikersmanagement kunnen uitvoeren, organiseren en beheren.

Adaptieve multifactor-authenticatie

Met adaptieve multifactior authenticatie kunnen organisaties hun apps en on-premise resources verder beveiligen met een krachtig beleidskader, een uitgebreide set verificatiefactoren en adaptieve, op risico’s gebaseerde authenticatie.

Lifecycle Management

Met Lifecycle Management kunnen organisaties het on- en offboarding van gebruikers automatiseren, met naadloze communicatie tussen directory services en cloudapplicaties.

Sluit Menu

Onze website maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies om je digitale ervaring en interactie met deze website te optimaliseren. Natuurlijk alleen als jij dat toestaat. Wil je meer weten? Lees hier onze privacyverklaring of neem contact op met ons.