Velde en identity management

Werving en selectie is mensenwerk. Bij alles wat Velde doet, staan de ambities van opdrachtgever en professional centraal. Hoe beter deze elkaar aanvullen, hoe succesvoller de match en hoe meer resultaat het voor beide oplevert. Start with the end in mind. Dat geldt ook voor Apple support.

For great ambitions

Velde is een internationale organisatie met locaties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De focus bij deze internationale en nationale recruitmenttrajecten ligt op de vraag wat je wilt dat het je oplevert. Identity management, beheer van gebruikers en veilig toegang tot apps makkelijk en overzichtelijk gemaakt. Wij mogen het voor de experts in matchmaking faciliteren en inrichten.

Werving en selectie is mensenwerk. Bij alles wat Velde doet, staan de ambities van onze opdrachtgever en de professional centraal.

“Mensen van Velde help ik graag met support, samen komen we er altijd uit”

Junior van de MASS Servicedesk is de customer agent van Velde.
Junior van de MASS Servicedesk is de customer agent van Velde.

Eén keer inloggen en toegang tot diverse clouddiensten

Voor het reguleren van toegang tot de diverse cloudapplicaties heeft MASS geadviseerd om gebruik te maken van Okta Identity Management. Velde maakt gebruik van de clouddiensten: Okta, Office 365, Dropbox Business en het CRM van Bullhorn. Binnenkort komt daar 1Password bij. Deze clouddiensten zijn in beheer van MASS. Alle werkplekken van Velde zijn opgenomen in Jamf Pro. MASS heeft een omgeving van Jamf Pro voor Velde ingericht, deze wordt door ons up-to-date gehouden. De software wordt door Velde zelf geüpdatet.
Okta Single Sign-On

Okta doet dienst als centrale gebruikersdatabase. Nieuwe gebruikers worden aangemaakt in de Okta Universal Directory en rechten worden toegewezen per applicatie. Zo kunnen de gebruikers van Velde gecontroleerd en veilig inloggen in de applicaties die dagelijks gebruikt worden. Met behulp van Okta Single Sign-On (SSO) hebben gebruikers via één gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot diverse clouddiensten. Eventueel kan de beveiliging tot de applicaties worden uitgebreid met het gebruik van multi-factor authenticatie middels een app. Deze authenticatie met verschillende applicaties wordt gerealiseerd op basis van het SAML 2.0 protocol.

Onze contactpersoon bij Velde

Trudy is financieel administrateur en regelt zaken omtrent de automatisering binnen Velde. Daarnaast is ze ons contactpersoon. ‘Toen we MASS benaderden om over te gaan naar Macs, hebben we besloten om gelijk gebruik te maken van clouddiensten en alles online te doen. Dat scheelt ook in de kosten. Nagenoeg heeft iedereen een MacBook en een iPhone, we zijn er erg blij mee. Wie ik ook aan de lijn krijg bij MASS, jullie komen ontspannen over. Dat maakt werken met jullie gemakkelijk.’