Je kan overal vandaan
werken met cloudapplicaties

Cloudapplicaties zijn beschikbaar zodra je online bent. Het wordt ook wel Software as a Service genoemd. Wij helpen met het implementeren en de ondersteuning van de software. Er hoeft geen hardware voor een server te worden aangeschaft of een contract worden afgesloten voor het onderhoud. Daardoor zijn de kosten lager, beheersbaar en te budgetteren.

Het internet wordt steeds sneller. Cloudapplicaties maken de ICT-omgeving uiterst veilig, schaalbaar en flexibel. Verhuizen van werkplek is door de cloud een fluitje van een cent. Cloudapplicaties zoals Office 365 en Dropbox zijn door het gebruik van Jamf Pro en Okta veilig en verantwoord te gebruiken. Je kan overal vandaan werken met cloudapplicaties.

Om alle Apple devices centraal te registreren, beveiligen en te managen heeft MASS Management Portal ontwikkeld. Deze portal zorgt dat het beheer van de Apple devices centraal wordt uitgevoerd, waardoor gebruikers zelfstandig (wanneer het hen uitkomt) hun Mac snel en simpel up-to-date kunnen houden zonder tussenkomst van de ICT-afdeling.

“We practice
what we preach”

Wij gebruiken zelf de apps en devices die we ondersteunen, om jullie beter van dienst te zijn.

Dropbox Business
Retrospect Affiliate-Partner

Retrospect zakelijke back-up

De cloudapplicatie die MASS aanraadt voor zakelijke back-up in combinatie met een NAS. Met ondersteuning voor Mac, Windows en Linux biedt Retrospect zakelijke back-up met systeemherstel, lokale back-up, langetermijnretentie, samen met gecentraliseerd systeembeheer en end-to-end beveiliging. Retrospect biedt ingebouwde migratie voor bestanden, mappen of hele besturingssystemen. Elk bestand is een exacte kloon, tot aan de laatste byte.

MASS is een Microsoft gecertificeerde solution provider

Microsoft 365 voor jouw organisatie

Microsoft 365 is een cloudapplicatie die het vertrouwde Office-pakket combineert met de moderne software van Microsoft om samen te werken en te communiceren. Hiermee helpen we organisaties hun behoeften aan productiviteit, mobiliteit en beveiliging te vervullen. Werk overal vandaan met cloudapplicaties.

Met een reeks geavanceerde applicaties biedt het de volledige Office-ervaring met een volledige integratie voor jouw Apple devices, zodat jouw collega’s vrijwel overal productief kunnen zijn. Microsoft 365 levert de kracht van cloudapplicaties aan bedrijven van elke omvang, waardoor tijd en geld wordt bespaard.

Adobe Affiliate-Partner

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud biedt je ’s werelds beste creatieve apps en services, zodat je alles kunt maken wat je kunt bedenken, op elke plek waar je inspiratie krijgt. Adobe Creative Cloud biedt een volledig pakket aan professionele grafische- en creatieve programma’s van Adobe dat wordt aangeboden als Software as a Service.