Je kan overal vandaan
werken met clouddiensten

Zodra je online bent zijn de apps beschikbaar. Software as a Service noemen ze ook wel clouddiensten. Wij helpen met het implementeren en de ondersteuning van de software. Er hoeft geen hardware voor een server te worden aangeschaft of een contract worden afgesloten voor het onderhoud. Daardoor zijn de kosten lager, beheersbaar en te budgetteren.

Het internet wordt steeds sneller. Clouddiensten maken de ICT-omgeving uiterst veilig, schaalbaar en flexibel. Verhuizen van werkplek is door de cloud een fluitje van een cent. Clouddiensten zoals Office 365 en Dropbox zijn door het gebruik van Jamf Pro en Okta veilig en verantwoord te gebruiken. Je kan overal vandaan werken met clouddiensten.

Om alle Apple devices centraal te registreren, beveiligen en te managen heeft MASS Management Portal ontwikkeld. Deze portal zorgt dat het beheer van de Apple devices centraal wordt uitgevoerd, waardoor gebruikers zelfstandig (wanneer het hen uitkomt) hun Mac snel en simpel up-to-date kunnen houden zonder tussenkomst van de ICT-afdeling.

“We practice
what we preach”

Wij gebruiken zelf de apps en devices die we ondersteunen, om jullie beter van dienst te zijn.

Office 365 Affiliate-Partner

Office 365 is gemaakt voor jouw organisatie

Office 365 is een clouddienst die het vertrouwde Office-pakket combineert met de moderne software van Microsoft om samen te werken en te communiceren. Hiermee helpen we organisaties hun behoeften aan productiviteit, mobiliteit en beveiliging te vervullen. Werk overal vandaan met clouddiensten.

Met een reeks geavanceerde applicaties biedt het de volledige Office-ervaring met een volledige integratie voor jouw Apple devices, zodat jouw collega’s vrijwel overal productief kunnen zijn. Office 365 levert de kracht van cloudapplicaties aan bedrijven van elke omvang, waardoor tijd en geld wordt bespaard.

Dropbox Business
Sophos Affiliate-Partner

Sophos maakt cybersecurity makkelijk

Moderne ICT-omgevingen worden steeds complexer, maar dat hoeft niet te betekenen voor uw ICT-beveiliging. De software van Sophos is ontworpen om complexiteit te elimineren. Volledige beveiliging betekent dat we niet alleen bedreigingen detecteren. Sophos Central is de cloud managed oplossing van Sophos waarmee je vanuit een centrale managed omgeving kan beheren en configureren. Werk overal vandaan vanuit de cloud.

Adobe Affiliate-Partner

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud biedt je ’s werelds beste creatieve apps en services, zodat je alles kunt maken wat je kunt bedenken, op elke plek waar je inspiratie krijgt. Adobe Creative Cloud biedt een volledig pakket aan professionele grafische- en creatieve programma’s van Adobe dat wordt aangeboden als Software as a Service.

WE HELPEN JE GROEIEN MET APPLE

MASS Helpt je groeien met Apple

©2000 – 2020 MASS IT BV. Alle rechten zijn voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, macOS, iOS, iPadOS, watchOS en tvOS zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen.

Onze website maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies om je digitale ervaring en interactie met deze website te optimaliseren. Natuurlijk alleen als jij dat toestaat. Wil je meer weten? Lees hier onze privacyverklaring of neem contact op.