Werk overal vandaan met clouddiensten

Door gebruik te maken van clouddiensten hoeft er geen server hardware te worden aangeschaft of een contract voor het onderhoud te worden afgesloten. Daardoor zijn de kosten van clouddiensten lager, beheersbaar en te budgetteren. Tevens maken clouddiensten de ICT-omgeving uiterst veilig, schaalbaar en flexibel. Het verhuizen naar een nieuwe locatie is door het gebruik van clouddiensten een fluitje van een cent.

“We practice
what we preach”

Wij gebruiken zelf de apps en devices die we ondersteunen, om jullie beter van dienst te zijn.

Office 365 is gemaakt voor jouw organisatie

Office 365 is een clouddienst die het vertrouwde Office-desktoppakket combineert met de moderne software van Microsoft om samen te werken en te communiceren. Hiermee helpen we organisaties hun behoeften aan productiviteit, mobiliteit en beveiliging te vervullen.

Met een reeks geavanceerde applicaties biedt het de volledige Office-ervaring met een volledige integratie voor jouw Apple devices, zodat jouw collega’s vrijwel overal productief kunnen zijn. Office 365 levert de kracht van cloudapplicaties aan bedrijven van elke omvang, waardoor tijd en geld wordt bespaard.

Sophos maakt cybersecurity makkelijk

Moderne ICT-omgevingen worden steeds complexer, maar dat hoeft niet te betekenen voor uw ICT-beveiliging. De software van Sophos is ontworpen om complexiteit te elimineren. Volledige beveiliging betekent dat we niet alleen bedreigingen detecteren. Sophos Central is de cloud managed oplossing van Sophos waarmee je vanuit een centrale managed omgeving kan beheren en configureren.
Sluit Menu

Onze website maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies om je digitale ervaring en interactie met deze website te optimaliseren. Natuurlijk alleen als jij dat toestaat. Wil je meer weten? Lees hier onze privacyverklaring of neem contact op.